Nieuwe brochure Boekenjuf/meester 2013

Ruth Vande Populiere van het KBO De Horizon uit Oudenaarde mag zichzelf sinds maart een jaar lang Beste Boekenjuf noemen. Ze kreeg de titel en een mand met 100 boeken uit handen van de jury tijdens een groot slotfeest in 30CC te Leuven, waar ook vijf andere genomineerden in de bloemetjes gezet werden. De jury koos Ruth omdat ze een supercreatieve en –ondernemende leerkracht is die sterk gelooft in leesbevordering bij een bijzondere doelgroep en daar graag bergen werk bij verzet. Proficiat, Ruth!

In de nieuwe brochure lees je enkele inspirerende verhalen en krijg je allerhande tips rond hoe leesplezier en leesbeleving aanpakken in de klasomgeving.

In dit jaar van het lezen hopen we op veel inspiratie, veel uitwisseling, veel moedige directies die inzetten op leesplezier en leesbeleving. Ook het inspirerende werk van Jane Davis en haar Reader Organisation kan je bekijken op het platform rond mediawijsheid http://canoncc.be/jdavis. Zij maakt een koppeling tussen grote literatuur en voorlezen en wil op die manier lezen stimuleren.

Nomineer nu alvast jouw collega voor boekenjuf/meester 2014 via www.boekenjuf.be.

Wil je nog graag de boekenjuffen van 2012 en 2013 aan het werk zien kijk dan op http://canoncc.be/bjuf

Locatie
Koning Albert II-laan 15A5
1210 Brussel 
Publicatiedatum
Nieuwscategorie
Interesse
Doelgroep
Geschikt voor buitengewoon onderwijs
Ja